PERSONLIG TRÄNARE

Personlig träning (PT)

Här kan du läsa mer om våra personliga tränare! Tveka inte att höra av dig!

Katrin Eklund 47 år
katrin@najadensgym.se
Mobil: 070-1900636

Katrin är Lic Personlig tränare hos DS PT School och gruppträningsinstruktör, samt Bootcamp och löpcoach.

Som PT är hon positiv, ansvarsfull och engagerad till 100%. Kunderna känner engagemang och gör sitt yttersta för att uppnå sina uppgivna mål tillsammans med henne.

Oavsett mål med träningen, skapar hon ett skräddarsytt träningsprogram efter dina behov och önskningar. Träningen kommer att hjälpa dig att få bästa tänkbara resultat. Hon är social, motiverande och inspirerande. Hon motiverar sina kunder till framgång oavsett vilken nivå de startar ifrån , tränad eller otränad! 
Anna Vikström 44 år
info@vegacrossfit.se
Mobil: 070-5161419

Anna är lic Personlig tränare hos SAFE, samt CrossFit-coach & Founder av Vega CrossFit.

Anna är f.d. friidrottare på landslagsnivå, CrossFit-atlet och tyngdlyftare. Hon gillar framförallt funktionell träning som gör dig stark, funktionell och uthållig. 

Som PT tycker hon att det är viktigt att vara lyhörd för kundens önskemål och visioner. Kunden ska få valuta för de pengar de investerat i träningen. Varje minut räknas och efter avslutat pass ska man känna att man gett sitt yttersta och flyttat gränsen och kommit en bit närmare målet.
​Anton Engström
anton@najadensgym.se
Mobil: 070-7984355
Anton är licensierad personlig tränare pch styrketräningsinstruktör hos SAFE.
Tidigare har Anton spelat innebandy i 10år, och fotboll i 5år. Sedan hittade han till gymmet, då han ville utvecklas inom sina bollsporter och sedan dess har han varit fast i styrketräningen.
Med stor kunskap inom idrott, styrketräning och kost kommer han tillsammans med dig att sätta upp realistiska mål med din träning!
Med sitt lugna men målmedvetna sätt, hjälper han dig att uppnå dina uppsatta mål.
​Changiz Safaei
Mobil: 076-4220475

Changiz har tidigare spelat fotboll i sin ungdom i allsvenskan och tränat Boxning, grekisk/romersk brottning och styrketräning.

Träningen, nu för tiden, om att bygga upp hjärnan på ett helt annat sätt. Fokus på mindset, istället för muskelmassa. Därför har han döpt om ordet "Bodybuilding" till "mindbuilding". Det blir som du tänker och gör! Han kan med sina kunskaper och livserfarenheter, hjälpa dig på vägen till ditt mål. Det enda han kräver är tålamod. Jag kan och vill hjälpa dig med din framgång mot dina utsatta mål!

Changiz tävlingsresultat:
# Overallvinnare 2011 Alströmer trofén 
# 2:a Lucia pokalen 2011 
# SM 2:a 2012, 3:a 2013, 2015