GRUPPTRÄNING

Gruppträning - Tillsammans blir det roligare!

Hos oss erbjuds du en mängd varierande gruppträningspass. Inriktningen är olika för att kunna passa de flesta behov. Vi erbjuder pass med låg intensitet såväl som hög, för att alla ska kunna få den utmaning och träning de behöver.  
Klassbeskrivningar på våra gruppträningar:

BODYPUMP
Bodypump är en styrketräningsklass där vi använder skivstänger, viktplattor och hantlar till motiverande & passande musik. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen. Bodypump är ett enkelt och effektivt pass, vilket gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Du blir pushad av instruktören att göra ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå. Träningen utmanar dig och gör dig stark.

BODYBIKE
Effektiv konditionsträning på spinning cykel i grupp till inspirerande musik. Bodybike tränar främst konditionen, då de stora muskelgrupperna i benen är engagerade, vilket ställer krav på hjärta och lungor. Bodybike passar bra för den som vill träna på en hög intensitet, men också för den helt otränade eftersom du själv bestämmer vilken belastning man lägger på. Roligt och utmanande!

BODYBIKE RPM
RPM är enkelt, roligt och effektivt. Cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik med 9st låtar efter Lesmills koncept. Ge dig ut i cykelterrängen över utmanande backar och berg, fartfyllda raksträckor, samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen.

BODYBIKE SPRINT
30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). Lesmills Sprint är ett utmanande högintensivt träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå. 

BODYCOMBAT
Bodycombat är ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerande från en mängd kampsporter, ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder.

CXWORX
Cxworx är ett enkelt och effektivt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dymanisk träning tränar du mage, axlar, säte och rygg, som gör dig stark från grunden. Träningen görs snabbt och effektivt på 30minuter.

3D MOVEMENT / FYS
3D träning innebär att man rör sig i alla tre planen: framåt/bakåt, sida/sida och rotation. Den optimala funktionella träningen som stärker dig i din vardag och ser till att du rör dig kontrollerat i alla vanliga vardagsrörelser. I passet används allt från hantlar och gummiband till stepbrädor etc. för att optimera belastningen i de olika rörelserna. Hela kroppen tränas under passet och pulsen varierar från lägre till högre. Ett härligt pass för dig som är ute efter en ordentlig genomkörare.

ZUMBA
En medryckande dansklass som kombinerar konditionsträning, balans och flexibilitet med härliga latinamerikanska rytmer. Ger tuff, energifull konditionsträning och en massa glädje! Under klassens gång dansar gruppen till en förutbestämd koreografi som leds av instruktören. Kräver inga förkunskaper och intensiteten avgör du själv. Du lämnar klassen rejlt svettig med ett leende på läpparna!

STRONG 
Strong by Zumba är ett musikdrivet, funktionellt träningspass i intervallform (HIIT) där man jobbar genom hela kroppen enbart med egen kroppsvikt. Det här passet passar perfekt för dig som gillar att träna och vill bli starkare, förbättra konditionen och som gillar att träna till musik. Passets intensitet varieras med högintensiva och lågintensiva övningar.

BEN / GLUTEUS
En klass med fokus på ben och rumpa.

STEP FUSION
Step Fusion är ett fartfyllt och följsamt koreograferat pass, där vi jobbar med olika mix av steg och musik för att få en varierad konditionsträning på steplåda. Vi utgår från bas steg, där alla kan vara med!.

BODYBALANCE
Bodybalance är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggran strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka, Vilket gör att du känner din centrerad och harmonisk. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

CARDIO BOX
En klass där vi fokuserar på konditionen.

CIRKELPASS
Styrka och kondition för hela kroppen, där alla tränar efter egen förmåga och styrka. Övningarna varierar och varvas så vi tränar hela kroppen under klassen. Träningen blir effektiv eftersom cirkelträning gör att det är lättare att hålla tempot uppe. Ju mindre vila mellan övningarna desto effektivare träningspass. Du tränar styrka, uthållighet, kondition och koordination med cirkelträning och på din egen nivå. Inga förkunskaper krävs. 

POWERYOGA
Här ligger fokus på styrka, balans och kroppsmedvetenhet, samt rörlighet i ett härligt flow. Poweryoga är kraftfull och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i kombination av rörelser, ställningar och andning. Passet ökar kroppens uthållighet, rörlighet och smidighet. Man slappnar av och släpper loss stress och spänningar runt leder och i muskler. Poweryoga är en perfekt form av träning för alla oavsett träningsnivå. Känn ett inre lugn och njut! Allt efter egen förmåga, passar alla och inga förkunskaper krävs.

FUNKTIONELL STYRKA
Funktionell styrke klass. Vi jobbar med att bygga upp vår kropp, så att den arbeta som en enhet! Förutom styrka, utvecklar vi rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar flera muskelgrupper samtidigt. 

YOGA
En dynamisk yogaklass för alla nivåer där andningen binder ihop positionerna. Positionerna stärker din kropp både fysiskt och mentalt genom att du tränar upp din styrka, rörlighet, balans, kroppskontroll och mentala närvaro. Alla positioner sker efter egen förmåga och inga förkunskaper krävs.

SENIORFIT
Gruppträningspass för dig som är senior. Övningarna på de olika klasserna är varierande och anpassade för seniorer. Allt för att bibehålla och förbättra kondition och koordination, samt styrka och balans. Styrka, konditon, rörlighet och flexibilitet är några av de saker du får prova på under klassen. Övningarna anpassas efter olika nivåer, så alla kan delta. 


Hej jag heter Jennifer Palm och jag svarar på dina frågor!

Vill du komma igång på riktigt med träningen? 

Kontakta oss